Post by guelacomptanre on Feb 17, 2022 22:45:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju resurse ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
Smiješna količina reklama uništava igru. Jedva mogu išta učiniti jer nasumični oglas jednostavno iskoči i blokira pola ekrana, što užasno ometa. Ne znam ni kako da ih se riješim. Nije slatko. Dobiva 2 zvjezdice jer je igra zabavna, ali je potpuno uništena odvratnom količinom oglasa.
Sviđa mi se igra, ali ima nekoliko problema. Postoji blagi zastoj kada dodirnete ekran za skok, kotrljanje itd. To otežava igranje. Također, znam da besplatne igre moraju nekako zaraditi novac da bi ostale na površini, ali postoji mnogo reklama. Većinu njih ne možete ni preskočiti. Pojavljuju se nakon gotovo svakog trčanja, a pojavljuju se i mali skočni prozori. Slažem se s igrom koja ima oglase, ali njihova količina i duljina čine igru pomalo nemogućom za igranje. Idk Pretpostavljam da je igra vrijedna pokušaja.
Ne igrajte ovu igru, sranje je i ako vam se ikad telefon prebaci na drugi telefon, to neće spasiti vaš napredak
Ocijenio sam ovo s 5/5, ali nakon dorade huda više ne zaslužuje ni 2 zvjezdice, stilski bonus (kada odskočite i prijeđete prstom da dobijete bonus) pokvarila su nepotrebna kašnjenja, znao sam skakati, pa prevlačiti , zatim nastavite trčanje , sada daje odgodu kada skočite i nakon što završite slajd da prebrojite prstenove, molimo poništite i ocijenite 5 zvjezdica
Stvarno dobro Vrijedi igrati Preporučeno igranje vas drži zauzetim godinama volite igrati, budite bolji ako ih više zona završi
Sviđa mi se igra, ali se stalno smrzava i prisiljava me na zatvaranje... Mislili biste da bi s više od 100 milijuna preuzimanja za ovu igru do sada ispravili bugove... Molimo popravite greške i dat ću vam 5 zvjezdica
Bilo je ažuriranje za ovu igru neki dan, sada je 18.11.21 i ažuriranje ne uključuje ono što možete učiniti s plavim draguljima, nakon što nadogradite sva kraljevstva plavi dragulji su besmisleni u igri, trebali bi biti mogu se koristiti u trgovinama za kupnju likova ili nadogradnje, sjedim na gotovo 20000 dragulja i ne mogu ništa s njima
Sviđa mi se ova igra jer trčiš i skupljaš prsten, možeš dobiti i ispitivati loptu i možeš promijeniti svoj lik i možeš se boriti s šefovima
Nije lose sam treba dugo da skuzis igru
Sonic Dash je vrlo zgodna igra i uvijek je želim igrati, ali jedna stvar koja mi se ne sviđa u vezi s njom je da postoji faza kada dođete do toga, morate koristiti podatke prije nego što možete igrati misiju
Prilično cool igra, reklame kad umreš su dosadne, ali to je besplatna mobilna igra pa dobiva prolaz.
Prilično dobro, međutim, postoje mikro transakcije za određene znakove i ne postoji način da ih dobijete na drugi način
Prije dobra igra dajem 5 zvjezdica
Treba 7 godina da se instalira
Ova igra je zakon jer se može igrati offline.
Sonic Dash - Endless Running Arcade put
Divno je, uživam 24/7
Sonic Dash - Endless Running آرکیڈ qii
Sausage r likovi iz igrice - Bonsai casopis
Dobro je
Za mnoge oglase mrzim te, rasplakao si mog sina i natjerao si moju kćer da napusti školu i uda se za ružnog čovjeka i ti si ružan
Okej je
Igra je ok, nije loša, za ubijanje vremena je jako lijepo. Razlog zašto dajem samo jednu zvjezdicu - dosadne duge reklame!!! Nakon svakog ponovnog pokretanja igre! To je strašno i toliko iritantno, dečki. Napravite igre za zabavu, a ne za novac
Nemojte dodavati dvostruka stabla jer to čini stvar jako teškim i zbunjujućim
Dakle... nisam volio sonic dash. Ponekad vam se čini da je generacija razine predodređena da izgubite. Nemam problema s kontrolama jedne ruke, ali generiranje nivoa i životinjska stvar jednostavno nisu radili i uništili su igru. Osim toga, nekoliko je likova, koliko ja znam, jednostavno zaključano iza paywall-a, baš kao i moj osobni omiljeni lik, Classic Sonic. Ali hej, grafika je prilično dobra.
... Sonic The Hedgehog 2 Classic · Ball Escape · Sonic Dash 2: Sonic Boom · Geometry Dash Meltdown · Sonic Dash - Endless Running · Doll Designer
Koliko god mi se sviđa ova igra, neki video oglasi se previše ruše, a neke su prepreke zamršene zbog količine kašnjenja tijekom igranja. Potrebno je više vremena za dobivanje faza.
Ne znam kakav ste osjećaj imali, ali sada ima neugodnu grešku kada se lik kotrlja nakon što povuče prstom prema gore da skoči. Ne događa se svaki put. Ali to je posebno otežavajuće kada pokušavate očistiti litice misleći da ćete skočiti s jedne strane na drugu, ali umjesto toga se otkotrljate u smrt. Popravi prokletu stvar! Jedna zvijezda je zavaravajuća, trebala bi biti negativna deset.
SAMO ŽELIM kupiti, ne želim jebene reklame za moje dijete od 5 godina. Uskoro će biti obrisan. Samo hvatanje novca i ova firma se ne brine tko ovo igra.. Nemojte skidati ako je za malu djecu.
Volim 💕💕 ovu igru Toliko da sam procijenio ovu igru 5 zvjezdica Volim grafike i likove i mjesta tako da biste trebali ocijeniti i ovu igru 5 zvjezdica, šefovi nisu preteški
Tada sam volio ovu igru i vratio se nakon nekoliko godina. Ludo duge reklame nakon svake vožnje uništavaju iskustvo. Također ne želim gledati reklamu ili trošiti prstenje da "prevarim" nastavak. Ne postoji mogućnost kupnje verzije ove igre bez oglasa, što je šteta.
Od tada sam veliki obožavatelj sege. Tijekom praznika dok igram ovu igru volim dobivati likove koji slave praznike. Također mi se sviđaju tečajevi koji su obično iz bilo koje vrste zvučnih igara, posebno slušanja glazbe.
pa u redu je
Iskreno jako dobro! Sviđa mi se kako možete dobiti likove događaja iz kotača. Na početku igre već sam imao Blaze i Silver i to je prilično cool!
HUD je toliko pretrpan da ne možete vidjeti što slijedi iza ugla, što uzrokuje neuspjeh na višim razinama i trošite svoje žetone na nastavak, koje zatim možete kupiti više za pravi novac. Inače je zabavna igra.
Veliki sam obožavatelj Sonica i toplo preporučujem ovu igru za početnike. Lijepa grafika, više likova, jednostavno je nevjerojatno!! Samo tako nastavi, SEGA!
Matchington Mansion እንቆቅልሽ nkfx
Sonic Dash has the blue hedgehog dodging obstacles and running as fast as he ... are a Sonic fan, or an endless runner game fan, you will like Sonic Dash.
Brush is Rush 3D - igra po Kalygin Alexey - Download ...
Sonic Dash - Endless Running Arcade pzyd
👍
Statusi u slikama APK | APKDownload.com
U ovoj igrici nema puno različitih tema, brzo postaje dosadna
Nije izgubio
Piano Tuiles Guide FREE APK - Najnovija Verzija 1 - Android ...
arkadni: slične riječi i sinonimi | Kontekst.io
Za mene je to dobra igra, ali trebali bi učiniti da se likovi poput velikog ili metalnog Sonic-a mogu otključati ili ih je barem moguće dobiti bez korištenja novca jer već postoje reklame pa Sega molim vas samo to učinite