Post by guelacomptanre on Feb 17, 2022 22:27:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečné hackování mincí ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
Tohle byla moje oblíbená hra. Nedávno jsem si to znovu stáhl. A řekl bych, že mě to baví míň. Doplnili, že všechny tyto mise nejsou. A možná by to pro opravdu malé dítě byla zábava.Ale bavilo mě jen vidět, jak dlouho vydržím, a kupovat si postavy s banány, teď musím začít znovu a nemůžu ani hrát dlouho, protože to přestane, jakmile dokončíte misi. Mám pocit, že je to pochmurnější a zbytečně komplikované
Tato hra se mi líbí, ale bavilo mě, když nebyla aktualizována a chci zpět starou verzi. Proto hodnotím čtyřkou.
Velice dobrá a zábavná hra, plná úžasných mimoňů. Bohužel s každým updatem se zhoršuje optimalizace - hra je teď nehratelná.
Nejde stahnout, vubec! Na tablet jo ale do telefonu nikoliv. Škoda.
Super boží hra
Minion Rush: Running Game Įprastos temos hac
Nelíbí se mi že ta hra je složitá
Skvělá hra. Jediný důvod pro nízké hodnocení je, že prostě starší verze hry byla docela oslnivá. Pokud však chcete hru, která zabije čas, doporučuji si tuto hru pořídit.
Je to super hra, jako malý ji jsem hrál a velmi mě to bavilo a proto si zasloužím pět hvězdiček.
Nejde to spustit ale jinak to je super já to mám na tabletu a tam to de
Minion Rush: Running Game عمومی dlc
hry - SuperApple
Mini World: CREATA Adventure nucs
Je to silný bezplatný emulátor pro Android, který vám umožní hrát tisíce her v ... system makes Empire Defender TD: Premium a real PC game.
Musím dát z 5 hvězdiček na 1.Poslední aktualizace je hrozná, vše je nepřehledné a navíc všechny úspěchy,tokeny, banány jsou prostě fuč.A už se mi nechce sbírat znovu dalších 5 let!Tohle se prostě nepovedlo.
Super hraju to 1 rok a nikdy neodinstalovaná!!
Opravdu se mi líbila starší verze, kde jste mohli běžet až do smrti. nyní můžete běžet pouze do dokončení misí a musíte utrácet peníze za získání kostýmů, abyste mohli hrát některé úrovně, pak se zaseknete, pokud nechcete utrácet peníze, protože také nemůžete úrovně opakovat. všechny mé předchozí pokroky na mém druhém zařízení byly smazány, i když bylo uvedeno, že se váš pokrok a další důležité věci přidávají, ale nic se nestalo. a pokud se chci podívat na video k oživení a řeklo se, že se na toto video nedá dívat. fuj
Run Race 3D ke stažení nejnovější verze (1.6.3) zdarma .apk - Běžte rychle, buďte nejlepší. ... Stažení Minion Rush: infinite run game apk
Mega dobře je to hrát
Tuhle hru hrají dlouho. Skoda ze po nove aktualizaci se mi vubec nenacitaji babany.
Tohle se opravdu nepovedlo člověk to hraje několik let a najednou je všechno pryč? To snad nemyslíte vážně. Znovu to opravdu hrát nebudu.
Minion Rush: Running Game معمولی zhzj
Reklamy jsou tak dlouhé a těžko se jich zbavit, že to kazí zážitek. Hrál jsem tuto hru dříve a opravdu jsem si ji užil, ale tentokrát ne tolik. Co jsou to zelené šipky? Netušíte, jaký je jejich účel!
U mého vnuka trochu zamrzne, pro 4leté dítě je těžké pochopit, že Yaya to nemůže opravit. Takže musíme hrát něco jiného. 🤔☹
Je to super hra,ale když nemám pavouky tak na mě křičí
Po aktualizaci nelze hru spustit. Jinak výborná.
je to opravdu zábavná hra, ale myslím si, že je příliš těžké dostat se na další úroveň, i když jste v ní dobří, nemůžete projít bez určitého čísla a jediné, co chcete, je dostat se na další úroveň, ale nemůžete. Ale kromě toho je to opravdu zábavné a můžete si vybrat z opravdu roztomilých přisluhovačů. Ale na některých z nich to oblečení nedává smysl, protože jsem je nikdy neviděl ve filmu, tak co?? Nedává to ŽÁDNÝ smysl, co tak vůbec, zvláště ta holka, která doručuje sušenky, která je zlá, prostě to nechápu???
Podle mě super hra 🎮 👍
Škoda že je to na WIFI
Subway Surfers je již nejstahovanější hrou v historii a předčí ...
Je to super hra ze začátku nešla spustit ale pak už jo
Strašně moc mi chybí ten starý spěch. Může to být zábava, ale má to tolik konstantních věcí navíc, které může být těžké nechat ležet.
Hra Minion Rush
AppAgg
Super hra je moc pěkná a úžasná
Seka se to!!!
Jako je to dobrá hra ale má to malou mušku
Starší se mi líbil víc, můžete prosím vrátit starší úrovně, kde uvidíte, kam jdete, a místo hvězd máte ovoce